neděle 24. března 2013

52-týden dvacátý osmý -11.3.-17.3. 2013

Zápis tohoto týdne bude chudý na informace i fotografie.Ač bez teplot -obě -zcela nás ovládla viróza -obě.Pamatuji si jen úporný kašel,který mi nedával spát.Její ucpaný nos a posléze její pořád plný nos.Neskutečná únava,usínání během dne.
Pondělí -posílám SMS do školy,naivně do pátku.Dopoledne ještě zvládáme návštěvu lékárny.
Úterý -pořád čekám kdy se nám po lécích za 300 Kč uleví.Nic.
Středa.Další zoufalý pokus vylézt ven.Je třeba odeslat přihlášku do praktické školy a dochází jídlo.Druhou půlku dne nabíráme sílu.
Čtvrtek.Posílám další SMS s omluvou do školy.Do středy.Začínám být alergická na rádio -jak je plná rýmy je mírně hluchá.
Pátek.Bylo třeba se pochlapit a zase jít nakoupit.Zvládly jsme to.
Sobota.Po obědě v rámci nabírání energie jdeme ven na sluníčko.Krátká procházka je bohužel narušena úchylem -stojí na opačném břehu říčky a snaží se upoutat mou pozornost.Chvíly mi trvalo než mi došlo co mi to ukazuje.Naštěstí jsem slepá,hluchá a mladá si ho ani nevšimla.Ale na vodu se asi dlouho podívat nepůjdeme.
Neděle.Dnešní procházka je do Albertu.Dostala tu figurku co se tam dávají za nákup.Cestou ji stihla nerozbalenou ztratit.Doma se tvářila,že za to můžu já.


Krom toho,že jsem skoro nic celý týden nedělala jsem zhlédla pár filmů -Zrození šampiona,Let a Kokain.Začala konečně číst půjčenou knihu Sněhulák od Jo Nebso.Od zítřka nasadíme trochu tvrdší režim.

Žádné komentáře:

Okomentovat